H Coach καταργεί τη χρήση αληθινής γούνας στις κολεξιόν της

H Coach καταργεί τη χρήση αληθινής γούνας στις κολεξιόν της Facebook Twitter
0

Τα βήματα των οίκων Versace, Michael Kors, και Gucci αποφάσισε να ακολουθήσει η εταιρία Coach που ανακοίνωσε πως καταργεί την χρήση αληθινής γούνας. 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Joshua Schulman χαρακτήρισε την απόφαση «σημαντικό ορόσημο» για την εταιρία.

Η χρήση γούνας θα καταργηθεί σταδιακά ξεκινώντας από την συλλογή Φθινόπωρο 2019, η οποία θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

H Coach καταργεί τη χρήση αληθινής γούνας στις κολεξιόν της Facebook Twitter

Η συλλογή Φθινόπωρο 2018 περιείχε αρκετά κομμάτια με λεπτομέρειες από δέρμα πρόβατου και πολύχρωμες γούνες τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, οπότε η συγκεκριμένη ανακοίνωση οπωσδήποτε είναι κάτι παραπάνω από μια συμβολική κίνηση.

Σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία ανέφερε πως δεν σκοπεύει πλέον να χρησιμοποιεί αληθινή γούνα στα προϊόντα της, κάτι που αφήνει βέβαια ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης ψεύτικης γούνας στη συλλογή. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM