Middle East Eye: Τεμάχισαν τον Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική

Middle East Eye: Τεμάχισαν τον Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική Facebook Twitter
Όταν ξεκίνησε να τεμαχίζει το πτώμα ο Τουμπάιγκι έβαλε ακουστικά στα αυτιά και άρχισε να ακούει μουσική. Συμβούλεψε και τα άλλα μέλη της ομάδας να κάνουν το ίδιο. «Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική. Πρέπει να κάνετε το ίδιο» ακούγεται να λέει ο Τουμπάιγκι στην ηχογράφηση. EPA
0

Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκε για να δολοφονηθεί ο Τζαμάλ Κασόγκι, δήλωσε στο Middle East Eye Τούρκος αξιωματούχος. Ο αξιωματούχος υποστήριξε πως έχει ακούσει την ηχογράφηση των τελευταίων στιγμών του Σαουδάραβα δημοσιογράφου. 

Όσο ο Κασόγκι βρισκόταν στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης, μεταφέρθηκε χωρίς να το θέλει από το γραφείο του γενικού προξένου στο διπλανό δωμάτιο και τον έβαλαν πάνω σε ένα τραπέζι, αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Τότε ακούστηκαν τρομαχτικά ουρλιαχτά, όπως άκουσε ένας μάρτυρας από τον κάτω όροφο, λέει ο αξιωματούχος. «Ο πρόξενος απομακρύνθηκε από το δωμάτιο. Δεν έγινε προσπάθεια να ανακρίνουν τον δημοσιογράφο, είχαν έρθει για να τον σκοτώνουν» τόνισε η τουρκική πηγή.

Τα ουρλιαχτά σταμάτησαν όταν οι δολοφόνοι νάρκωσαν τον Τζαμάλ Κασόγκι, κάνοντάς του ένεση με άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία.

Ο Σαλάχ Μουχάμαντ αλ Τουμπάιγκι, επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας των σαουδαραβικών αρχών ασφαλείας και μέλος της 15μελούς ομάδας που έφτασε με ιδιωτικό τζετ στην Κωνσταντινούπολη λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση του Κασόγκι, ήταν αυτός που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Άρχισε να τεμαχίζει το σώμα του δημοσιογράφου ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Ο Τούρκους αξιωματούχους δήλωσε ότι χρειάστηκαν επτά λεπτά για να αφήσει την τελευταία του πνοή ο Κασόγκι.

Middle East Eye: Τεμάχισαν τον Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική Facebook Twitter
Ο Δρ. Toυμπάιγκι, φωτογραφημένος από κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Ήταν αυτός που φέρεται να έκανε τον διαμελισμό με το πριόνι...

Όταν ξεκίνησε να τεμαχίζει το πτώμα ο Τουμπάιγκι έβαλε ακουστικά στα αυτιά και άρχισε να ακούει μουσική. Συμβούλεψε και τα άλλα μέλη της ομάδας να κάνουν το ίδιο. «Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική. Πρέπει να κάνετε το ίδιο» ακούγεται να λέει ο Τουμπάιγκι στην ηχογράφηση. 

Σύμφωνα με τους New York Times ο Τουμπάιγκι ήταν εξοπλισμένος με ένα πριόνι οστών. 

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει την πιο ενεργή συμμετοχή του στον πόλεμο

Ο Βρετανός υπουργός Ενέργειας Εντ Μίλιμπαντ αποκάλυψε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχει Ηνωμένο Βασίλειο να βοηθήσει στην επαναλειτουργία της ζωτικής σημασίας πλωτής οδού
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΚΟ ΜΠΛΕ ΠΟΛΗ

Διεθνή / Γιατί «η πιο μπλε πόλη του κόσμου» είναι μπλε; - Το μυστήριο με το Chefchaouen στο Μαρόκο

Τα πιθανά σενάρια για το μπλε χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους, στις σκάλες, στις πόρτες, στις καμάρες και στα πλακόστρωτα μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές του Μαρόκου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας, εκδίδουμε οδηγίες προς τα πλοία και τις εταιρείες και παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα», λέει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Στέφανος Γκίκας
THE LIFO TEAM