Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή της Ryanair κατά της απεργίας των Ολλανδών πιλότων της

Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή της Ryanair κατά της απεργίας των Ολλανδών πιλότων της Facebook Twitter
0

Ένα ολλανδικό δικαστήριο έβαλε τέλος σήμερα σε μία προσπάθεια της Ryanair να αποτρέψει την απεργία των Ολλανδών πιλότων της. 

Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της εταιρίας, που είχε ως στόχο να αποτρέψει τους πιλότους στην Ολλανδία από το να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει για αύριο συνάδελφοί τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

Οι πιλότοι της Ryanair διαμαρτύρονται για τη μικρή πρόοδο που σημειώνεται στις διαπραγματεύσεις για συλλογική σύμβαση εργασίας.

Η Ολλανδική Ένωση Πιλότων Αεροπορικών Εταιριών έχει ανακοινώσει ότι τουλάχιστον 11 πτήσεις αναμένεται να επηρεαστούν από την απεργία στην Ολλανδία.

Το δικαστήριο απέρριψε τα επιχειρήματα της Ryanair ότι οι πιλότοι καθυστέρησαν να ανακοινώσουν τη συμμετοχή τους στην απεργία, δίνοντας στην εταιρία λίγο χρόνο να προετοιμαστεί ενώ δεν της άφησαν άλλη λύση από το προχωρήσει σε ακυρώσεις πτήσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM