Γαλλία: Τρόφιμος σε φυλακή κράτησε για τρεις ώρες όμηρο νοσοκόμα

Γαλλία: Τρόφιμος σε φυλακή κράτησε για τρεις ώρες όμηρο νοσοκόμα Facebook Twitter
0

 Ένας τρόφιμος φυλακής στη Σαλόν-ντε-Προβάνς, στο γαλλικό διαμέρισμα Μπους-ντυ-Ρον, κράτησε όμηρο σήμερα το απόγευμα μια νοσοκόμα ψυχιατρικής, την οποία τελικά άφησε ελεύθερη, μετά από περίπου 3 ώρες διαπραγματεύσεων.

Ο κρατούμενος, ο οποίος έχει πολλαπλές καταδίκες για πράξεις βίας, παραδόθηκε σε αστυνομικό στις 18:25, τοπική ώρα (19:25 ώρα Ελλάδας) και άφησε ελεύθερη την νοσοκόμα που κρατούσε όμηρο υπό την απειλή ενός αυτοσχέδιου όπλου από τις 15:30 τοπική ώρα, ανέφεραν σωφρονιστικές και συνδικαλιστικές πηγές.

«Η νοσοκόμα δεν φέρει σωματικές βλάβες», ανέφερε η διοίκηση της φυλακής με ανακοίνωσή της.

Η ομάδα επέμβασης και ασφάλειας της Μασσαλίας «έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, ηγήθηκε των διαπραγματεύσεων και επέτρεψε την άνευ όρων απελευθέρωση του ομήρου», προσθέτει η ανακοίνωση.

Ο άνδρας, εναντίον του οποίου θα απαγγελθούν κατηγορίες, ήθελε τη μεταφορά του σε άλλη φυλακή, σύμφωνα με προσκείμενες πηγές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM