Πούτιν: O πρώτος ηγέτης που συνεχάρη τον Ερντογάν

Πούτιν: O πρώτος ηγέτης που συνεχάρη τον Ερντογάν Facebook Twitter
0

Συνήθως η ανακοίνωση αποτελεσμάτων εκλογών σε μια χώρα συνοδεύεται από βροχή συγχαρητηρίων, αλλά η Τουρκία αποτελεί εξαίρεση. Ο πρώτος και ο μόνος μέχρι στιγμής ηγέτης μεγάλης χώρας που έχει στείλει συγχαρητήρια στον Ερντογάν είναι ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην προεδρία της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

«Ο Ρώσος ηγέτης υπογράμμισε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών αντανακλούν πλήρως τη μεγάλη πολιτική αρχή του Ερντογάν και την ευρεία στήριξη στην πολιτική που ακολουθεί για την αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Τουρκία», σημείωσε το γραφείο του Πούτιν.

«Ο Ρώσος πρόεδρος επαναβεβαίωσε την ετοιμότητά του να συνεχίσει τον ουσιαστικό διάλογο, τη στενή συνεργασία αναφορικά με διμερή, περιφερειακά και διεθνή θέματα, ενώ υπογράμμισε ότι αυτό είναι αναμφισβήτητα προς το συμφέρον των λαών της Τουρκίας και της Ρωσίας», συνέχισε η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Από την Ευρώπη δεν έχει υπάρξει ακόμη κανένα σχόλιο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεθνή / Χονγκ Κονγκ: Βίντεο δείχνει τη φωτιά να εξαπλώνεται σε δευτερόλεπτα στους ουρανοξύστες - Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Συνελήφθησαν κορυφαία στελέχη κατασκευαστικής εταιρείας με την υποψία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για τη χειρότερη πυρκαγιά εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην πόλη
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM