Νέες τουρκικές παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο

Νέες τουρκικές παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο Facebook Twitter
0

Τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη, δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα προέβησαν σήμερα, Τετάρτη, σε 29 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

Δύο σχηματισμοί ενός ζεύγους F-16 και ένας άλλος τριών F- 16, καθώς και δύο κατασκοπευτικά CN-235, προέβησαν σε έξι παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε 29 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, το σύνολο των οποίων προήλθε από τους σχηματισμούς των F-16.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: Συνεχίζεται με αλλαγές στην αίθουσα και διάταξη για το ποιοι και πόσοι θα μπαίνουν κάθε φορά

Μετά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν, πραγματοποιήθηκαν εργασίες στην αίθουσα προκειμένου να ελευθερωθεί χώρος και να προστεθούν περισσότερες θέσεις
THE LIFO TEAM