Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε Facebook Twitter
0

Η ποπ σταρ Ariana Grande και ο Pete Davidson αρραβωνιάστηκαν όπως μεταδίδουν πολλά ξένα μίντια τα οποία σημειώνουν πως η εξέλιξη έρχεται γρήγορα καθώς η σχέση τους μετρά μόλις μερικές εβδομάδες.

«Είναι απλά δύο άνθρωποι που βρήκαν την αγάπη γρήγορα και είναι ευτυχισμένοι. Δεν είναι κάτι που κρύβουν», λέει στο People μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Grande δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις αλλά σε ένα μήνυμά της μετά τα νέα, έγραψε ένα  «Σ 'αγαπώ» στο Τwitter. Ούτε και από την πλευρά του ηθοποιού υπάρχουν ακόμη δηλώσεις; για τα νέα που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε Facebook Twitter
O νεαρός Pete έκανε πριν από λίγες μέρες ένα τατουάζ με ένα σύμβολο που συνδέεται με την τραγουδίστρια

Το ζευγάρι - που άρχισε να βγαίνει λίγο μετά το χωρισμό της Grande από τον ράπερ Mac Miller τον Μάιο - χρησιμοποιούσαν συχνά τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να εκφράσουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

Και οι δύο είναι 24 ετών και αυτός είναι ο πρώτος τους αρραβώνας.

Η Grande έχει πει πολλές φορές πως ο νέος της σύντροφος υπήρξε πολύ υποστηρικτικός απέναντί της και πως την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως μετά τη φονική επίθεση σε συναυλία της στο Μάντσεστερ, αντιμετώπισε μια σοβαρή κρίση.

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε Facebook Twitter

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια  μίλησε για την διαταραχή μετατραυματικού στρες από την οποία υποφέρει, μετά την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου.

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν 23 ενήλικες και παιδιά ενώ τραυματίστηκαν ακόμα 139.

Έκτοτε η Γκράντε υποφέρει από μετατραυματική διαταραχή και, όπως δήλωσε στη βρετανική Vogue, φοβάται πως δεν θα είναι ποτέ σε θέση να μιλήσει για το τρομοκρατικό χτύπημα χωρίς να καταρρεύσει με λυγμούς.

«Είναι δύσκολο να μιλώ για αυτό, υπέφεραν τόσοι άνθρωποι, οι απώλειες ήταν τεράστιες».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM