Formula 1: Σοβαρός τραυματισμός για μηχανικό της Ferrari σε πιτ στοπ του Ραϊκόνεν - ΒΙΝΤΕΟ

Formula 1: Σοβαρός τραυματισμός για μηχανικό της Ferrari σε πιτ στοπ του Ραϊκόνεν - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Η νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ στο Μπαχρέιν (έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1) επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του μηχανικού της Ferrari, Francesco Cigorini.

Ο άτυχος μηχανικός υπέστη δύο κατάγματα στο αριστερό του πόδι όταν κατά τη διάρκεια ενός πιτ σποτ του Κίμι Ραϊκόνεν, την ώρα που άλλαζε ένα από τα πίσω ελαστικά, δόθηκε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει το όχημα του Φιλανδού χωρίς, όμως, να έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή του τροχού.

Το όχημα ξεκίνησε με αποτέλεσμα η πίσω ρόδα να περάσει πάνω από το πόδι του Cigorini.

Το ατύχημα ανάγκασε τον Ράικονεν να αποσυρθεί από τον αγώνα (βρισκόταν στη 3η θέση) καθώς οι κανονισμοί απαγορεύουν στα μονοθέσια να φέρουν διαφορετικούς τύπους ελαστικών όταν επιστρέφουν στην πίστα.

Οι αγωνοδίκες διερευνούν το περιστατικό προκειμένου να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για μη ασφαλή εκκίνηση.

Δείτε το βίντεο του τραυματισμού:

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM