Τόσκας: Έχουν μετακινηθεί 210 αστυνομικοί για την εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική

Τόσκας: Έχουν μετακινηθεί 210 αστυνομικοί για την εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική Facebook Twitter
1

Το ότι έχουν μετακινηθεί 210 αστυνομικοί στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και της Φυλής επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στις επικρίσεις για την ανομία σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

«Τα εγκαίνια του κτιρίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σηματοδοτούν το έμπρακτο ενδιαφέρον της πολιτείας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Δυτικής Αττικής» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την τελετή εγκαινίων του κτιρίου της Ασφάλειας στη Δυτική Αττική.

Η συγκεκριμένη περιοχή, πρόσθεσε ο κ. Τόσκας, αποτελούσε επί σειρά ετών το χαλί όπου κρύβονταν προβλήματα. «Το αγαθό της ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό και εδραιώνεται η αίσθησή του στην περιοχή. Σε πείσμα όσων πίστευαν ότι θα ήταν πυροτέχνημα και παροδικές οι ενέργειές μας για την αντιεγκληματική πολιτική στη συγκεκριμένη περιοχή, οι ενέργειές μας δείχνουν ότι η κατάσταση έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Έχουν μετακινηθεί 210 αστυνομικοί στην περιοχή ενώ γίνονται ειδικές δράσεις» υπογράμμισε.

«Αστυνομία και κοινωνία συμπορεύονται για μια χώρα ασφαλή που βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον» δήλωσε στο ΑΠΕ ο ΓΓ Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

«Η αίσθηση της ασφάλειας, η ευνομία και η κοινωνική συνοχή είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος με ελπίδα και αισιοδοξία» υπογράμμισε από την πλευρά του ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Όπως είπε «αναβαθμίζεται η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής γενικότερα στη Δυτική Αττική».

«Η ΕΛΑΣ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών» τόνισε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο δήμος Φυλής παραχώρησε οκτώ ειδικά οχήματα ανοικτού τύπου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Σπάνια βλέπεις αστυνομικούς/της τροχαίας να κάνουν ελέγχους. Τις περισσότερες φορές κάθονται κάπου αραχτοί ανά τετράδες. Αρα το θέμα της ανυπαρξίας αστυνόμευσης δεν είναι αριθμητικό αλλά πρωτίστως ποιοτικό και αυτό δύσκολα διορθώνεται στο Ελλαδιστάν !