Τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων τους ανέβασαν στο Instagram Ιγκλέσιας & Κουρνίκοβα

Τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων τους ανέβασαν στο Instagram Ιγκλέσιας & Κουρνίκοβα Facebook Twitter
0

Τις πρώτες φωτογραφίες των δίδυμων μωρών τους δημοσίευσαν στα social media η πρώην τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα και ο τραγουδιστής Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Η Κουρνίκοβα και ο Ιγκλέσιας έγιναν γονείς στα μέσα Δεκεμβρίου του 2017 και χθες δημοσίευσαν για πρώτη φορά στο Instagram φωτογραφίες των μωρών τους.

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 =

Ο Ενρίκε κρατούσε το ένα μωρό και κάτω από τη φωτογραφία έγραψε «My Sunshine». Με το άλλο μωρό φωτογραφήθηκε η σύντροφός του, συνοδεύοντας την φωτογραφία με την ίδια λεζάντα.

Η πρώην τενίστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Νίκολας και ένα κοριτσάκι τη Λούσι, στο Μαϊάμι τον περασμένο μήνα.

My Sunshine

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

Η 36χρονη αθλήτρια και ο 42χρονος τραγουδιστής διατηρούν σχέση από το 2001 και παρά τη φημολογία ότι έχουν παντρευτεί, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας επιμένει ότι δεν αληθεύει.

«Είμαστε εξίσου ευτυχισμένοι. Έρχεται ένα σημείο όταν είσαι με κάποιον για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που πιστεύω ότι είσαι σαν παντρεμένος» ανέφερε ο Ιγκλέσιας, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

«Υποθέτω ότι η μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχουμε ακόμη περπατήσει ακόμα στον διάδρομο (σ.σ της εκκλησίας)».

Η Άννα Κουρνίκοβα και ο τραγουδιστής γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του «Hero», της μεγάλης επιτυχίας του Ενρίκε Ιγκλέσιας, γιου του επίσης τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM