O Ράσελ Κρόου αποθεώνει τον τούρκο ηθοποιό, Κιβάντς Τατλιτούγ στο Twitter

O Ράσελ Κρόου αποθεώνει τον τούρκο ηθοποιό, Κιβάντς Τατλιτούγ στο Twitter Facebook Twitter
0

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, όταν πληροφορήθηκε ότι ο τούρκος ηθοποιός, Κιβάντς Τατλιτούγ προτάθηκε να υποδυθεί τον Κεμάλ Ατατούρκ σε νέα ταινία που αναμένεται στη μεγάλη οθόνη τους επόμενους μήνες. 

«Ο Κιβάντς! Ένας πολύ καλός ηθοποιός», σχολίασε στο Twitter o Κρόου με το μήνυμα του να φτάνει σε περίπου 3 εκ. followers και φυσικά στον ίδιο τον νεαρό τούρκο ηθοποιό, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει: «Ράσελ, καλή χρονιά να έχεις. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Με τιμάς και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Έχει περάσει καιρός, αλλά θα ήταν ωραία να συναντηθούμε ξανά, μέσα στο 2018». 

O Ράσελ Κρόου αποθεώνει τον τούρκο ηθοποιό, Κιβάντς Τατλιτούγ στο Twitter Facebook Twitter
 

"The Battle of Gallipoli" είναι ο τίτλος της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός που στην Τουρκία και λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης είναι γνωστός και ως "ο Μπραντ Πιτ της Ανατολής". Η καλή σχέση με τον Ράσελ Κρόου δεν είναι η μοναδική που διατηρεί ο νεαρός, ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσα από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. 

Κατά το παρελθόν, ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν είχε αναφερθεί με θετικά σχόλια στο πρόσωπο και το ταλέντο του, λέγοντας μάλιστα ότι πρόκειται για έναν από τους νέας γενιάς τούρκους ηθοποιούς που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα και στο Χόλιγουντ. 

Πηγή: Hurriyet 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM