Ποιοι είναι οι νεκροί από την φονική πυρκαγιά στην Κατερίνη

Ποιοι είναι οι νεκροί από την φονική πυρκαγιά στην Κατερίνη Facebook Twitter
0

Ενας άνδρας 78 ετών, μία 43χρονη γυναίκα και ένας 81χρονος είναι οι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί σε 5όροφη πολυκατοικία στην Κατερίνη.

Την ίδια ώρα με αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης ο οποίος επιχειρούσε στο σημείο.

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 76, από όπου ανασύρθηκε νεκρός ο 78χρονος ενώ οι άλλοι δύο νεκροί ήταν ένοικοι διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένα άτομο ανασύρθηκε απανθρακωμένο από διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας και κόμη δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Οκτώ ένοικοι διασώθηκαν καθώς είχαν βγει στα μπαλκόνια τους για να αποφύγουν τις αναθυμιάσεις.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM