Τεράστια νίκη του Ολυμπιακού και παραμονή στην κορυφή της Euroleague

Τεράστια νίκη του Ολυμπιακού και παραμονή στην κορυφή της Euroleague Facebook Twitter
ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Με την άμυνα του Ολυμπιακού να κάνει τη διαφορά στην παράταση (72-72 κ.α.), οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την 5η διαδοχική νίκη τους στην Euroleague, δίνοντας συνέχεια στη «συγκατοίκηση» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της κατάταξης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 92-83 της Ρεάλ Μαδρίτης στο επιπλέον πεντάλεπτο, για την 11η αγωνιστική, αυξάνοντας σε 9-2 το ρεκόρ τους και υποχρεώνοντας τη «Βασίλισσα» στην έκτη ήττα της και τρίτη διαδοχική.

Πρωταγωνιστής στην επιτυχία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης (21π.), ο οποίος σημείωσε 9 πόντους στην παράταση και εξιλεώθηκε για τις δύο χαμένες βολές του στο τέλος της κανονικής περιόδου, που έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.

Τα δεκάλεπτα: 18-8, 34-30, 56-47, 72-72κ.α., 92-83 παρ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM