Σταματούν το απόγευμα της Κυριακής τα δρομολόγια του ηλεκτρικού

Σταματούν το απόγευμα της Κυριακής τα δρομολόγια του ηλεκτρικού Facebook Twitter
0

Χωρίς ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνουν σήμερα η Αθήνα και ο Πειραιάς από τις 6 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα ασφάλειας που αναδείχτηκαν με αφορμή τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Μίλαν και της ΑΕΚ.

«Την Κυριακή 05/11/2017 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 18:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της 02/11/2017 και ανέδειξαν για άλλη μια φορά τον πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας με αποτέλεσμα επιβάτες και προσωπικό να κινδυνέψουν, τον τραυματισμό επιβατών και πολλών υλικών ζημιών σε συρμούς και σταθμό» αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 12 από τους εμπλεκόμενους φέρονται να αποκόμισαν συνολικά παράνομα οφέλη άνω των 440.000 ευρώ, με τις επιδοτήσεις που έλαβε ο καθένας να κυμαίνονται από 13.000 έως και 91.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ελλάδα / Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ο Ζακ Κωστόπουλος, ακτιβιστής για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα και γνωστός drag performer, έχασε τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος
LIFO NEWSROOM