Ο Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του που κατηγορείται ότι βίασε τη φίλη του

Ο Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του που κατηγορείται ότι βίασε τη φίλη του Facebook Twitter
0

Ο Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του, που κατηγορείται ότι βίασε τη φίλη του τη δεκαετία του ΄90, στον απόηχο του σκανδάλου Γουάινσταϊν που συγκλονίζει το Χόλιγουντ.


Ο τραγουδιστής της ροκ δήλωσε ότι αποφάσισε να αποχωριστεί τον μπασίστα του Τζόρντι Γουάιτ, γνωστού ως Twiggy Ramirez.
«Θα αντικατασταθεί στην επόμενη περιοδεία. Του εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε ο Μέριλιν Μάνσον μέσω του Twitter.

Πέντε μέρες πριν, η Τζέσικα Ανταμς, τραγουδίστρια του gothic rock, γνωστή από το γκρουπ της Jack Off Jill, κατηγόρησε τον Τζορντι Γουάιτ για σεξουαλική κακοποίηση όταν είχαν ερωτική σχέση τη δεκαετία του ΄90.

Η «Jessicka» κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι ο Twiggy Ramirez την βίασε απειλώντας να την στραγγαλίσει, ότι φώναξε «όχι» τόσο δυνατά που οι γείτονες αναγκάσθηκαν να επέμβουν.

Όπως στον κόσμο του σινεμά όπου κυριαρχεί η ομερτά, έτσι και η μουσική βιομηχανία την ώθησε να σιωπήσει, εξήγησε η ίδια.
«Η δισκογραφική εταιρεία φοβόταν ότι ο μηχανισμός πίσω από τον Μέριλιν Μάνσον θα χρησιμοποιούσε τη δύναμή της για να καταστρέψει, όχι μόνο το συγκρότημα Jack Off Jill, αλλά και την ίδια.

Ο Τζόρντι Γουάιτ δήλωσε ότι ενημερώθηκε πρόσφατα για τις κατηγορίες αυτές που αφορούν γεγονότα που συνέβησαν πριν από μία εικοσαετία. «Εάν προκάλεσα πόνο σε κάποιον, ζητώ συγγνώμη και λυπάμαι πολύ», είπε ο μπασίστας που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί κοντά την οικογένιεά του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί όλοι ξαναμιλούν για τον Μαρσέλ Ντυσάν

Πολιτισμός / Γιατί όλοι ξαναμιλούν για τον Μαρσέλ Ντυσάν

Η μεγάλη αναδρομική του Μαρσέλ Ντυσάν που ανοίγει στις 12 Απριλίου στο MoMA δεν φέρνει απλώς ξανά στο προσκήνιο έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες του 20ού αιώνα. Φέρνει μαζί της και το παλιό ερώτημα που δεν σταμάτησε ποτέ να τον ακολουθεί: τι ακριβώς είναι τέχνη και ποιος το αποφασίζει;
THE LIFO TEAM
Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς μετατρέπει μια φιάλη κρασιού σε περφόρμανς

Πολιτισμός / Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς μετατρέπει μια φιάλη κρασιού σε περφόρμανς

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν σχεδίασε απλώς τις συλλεκτικές φιάλες της σοδειάς 2023 της Ornellaia. Για τη μοναδική 9λιτρη φιάλη έδωσε μια οδηγία-έργο: να πιεις το κρασί αργά, με κλειστά μάτια, ακούγοντας το θέμα του Νίνο Ρότα από το La Dolce Vita.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ χρησιμοποιεί AI στο νέο ντοκιμαντέρ του για τον Τζον Λένον

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ χρησιμοποιεί AI στο νέο ντοκιμαντέρ του για τον Τζον Λένον

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στο νέο του ντοκιμαντέρ για τον Τζον Λένον και τη Γιόκο Όνο, κυρίως για να δημιουργήσει σουρεαλιστικές εικόνες εκεί όπου δεν υπάρχει οπτικό αρχειακό υλικό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι το Interstellar έγινε καλύτερη ταινία στα χέρια του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι το Interstellar έγινε καλύτερη ταινία στα χέρια του Κρίστοφερ Νόλαν

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκάλυψε ότι δούλεψε περίπου έναν χρόνο πάνω στο Interstellar πριν αποχωρήσει από το πρότζεκτ, το οποίο ανέλαβε στη συνέχεια ο Κρίστοφερ Νόλαν.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αφρίκα Μπαμπάατα, από τις πιο καθοριστικές και πιο αμφιλεγόμενες μορφές της πρώιμης hip-hop

Πολιτισμός / Πέθανε ο Άφρικα Μπαμπάατα, από τις πιο καθοριστικές και αμφιλεγόμενες μορφές της πρώιμης hip-hop

Ο DJ και παραγωγός από το Μπρονξ, που ταυτίστηκε με το Planet Rock, πέθανε στα 68 του από καρκίνο. Η υστεροφημία του, ωστόσο, είχε ήδη σκιαστεί από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.
THE LIFO TEAM
Iδού το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2026- με Αλμοδόβαρ, Φαραντί και Παβλικόφσκι

Πολιτισμός / Iδού το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2026, με Αλμοδόβαρ, Φαραντί και Παβλικόφσκι

Η φετινή ανακοίνωση του 79ου Φεστιβάλ Καννών δείχνει σαφή στροφή προς το διεθνές σινεμά δημιουργών, με 21 ταινίες στο διαγωνιστικό και αισθητά μικρότερη παρουσία αμερικανικών στούντιο. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμη νέες ταινίες των Παβέλ Παβλικόφσκι, Ριουσούκε Χαμαγκούτσι, Κριστιάν Μουντζίου και Αϊρα Σακς.
THE LIFO TEAM