Βόλος: Δύο συλλήψεις για κατοχή 110 γρ. κοκαΐνης

Βόλος: Δύο συλλήψεις για κατοχή 110 γρ. κοκαΐνης Facebook Twitter
0

Περισσότερες από 1.000 δόσεις κοκαΐνης ήταν έτοιμοι να διοχετεύσουν στην περιοχή του Βόλου, δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, αλλά δεν πρόλαβαν αφού συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

 

Οι δύο έμποροι ναρκωτικών, ηλικίας 26 και 40 ετών, που διαμένουν μόνιμα στον Βόλο, συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα έπειτα από πληροφορίες που είχε η αστυνομία και παρακολούθησή τους. Η σύλληψή τους έγινε όταν αστυνομικοί της Δίωξης σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους τα ξημερώματα στην είσοδο του Βόλου και μετά από έλεγχο με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν τα ναρκωτικά που κατείχαν, δηλαδή 110 γραμμάρια κοκαΐνης.

 

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια του 26χρονου και του 40χρονου βρέθηκαν επιπλέον μικροποσότητες ναρκωτικών και χρηματικά ποσά, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Βόλου.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM