Ο στρατός του Ιράκ ξεκινά επίθεση κατά του ISIS στα σύνορα με τη Συρία

Ο στρατός του Ιράκ ξεκινά επίθεση κατά του ISIS στα σύνορα με τη Συρία Facebook Twitter
0

Οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα ότι ξεκίνησαν επίθεση για την εκδίωξη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από μια περιοχή στα σύνορα με τη Συρία, νότια του ποταμού Ευφράτη.

 

Η επίθεση στην περιοχή Ακασάτ, πλούσια σε αποθέματα φυσικού αερίου, έχει σκοπό να ανοίξει τον δρόμο για την ανακατάληψη πόλεων που τελούν υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών στην κοιλάδα του ποταμού Ευφράτη, περιλαμβανομένης της συνοριακής θέσης αλ-Κάιμ, προπυργίου του ΙΚ, αναφέρεται στην ανακοίνωση του στρατού.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM