Μια εταιρία έχει οργιστεί με την Κιμ Καρντάσιαν και ζητά 100 εκατ. δολάρια αποζημίωση

Μια εταιρία έχει οργιστεί με την Κιμ Καρντάσιαν και ζητά 100 εκατ. δολάρια αποζημίωση Facebook Twitter
0

Η εταιρία της Kim Kardashian είναι αντιμέτωπη με μια νομική διαμάχη μέσω της οποίας διεκδικείται ένα τεράστιο ποσό.


Η θήκη smartphone της LuMee, η οποία προωθείται από την Kimisaprincess Inc, έχει ενσωματωμένο φως για να βοηθά τους χρήστες να έχουν ιδανικό φωτισμό όταν φωτογραφίζονται. Η Κim την χρησιμοποιεί συνεχώς και κάθε φορά που η θήκη εμφανίζεται σε κάποια φωτογραφία ξεπουλά.

Ωστόσο υπάρχει ο Hooshmand Harooni ο οποίος διεκδικεί 100.000.000 δολάρια καθώς ισχυρίζεται πως πρόκειται για κλοπή δικής του πατέντας.


Ο άντρας αυτός κατοχύρωσε ένα ενσωματωμένο εξάρτημα φωτισμού σε θήκη για μια συσκευή κινητού τηλεφώνου το 2013, το οποίο στη συνέχεια χορήγησε σε μια εταιρεία που ονομάζεται Snaplight.

Μια εταιρία έχει οργιστεί με την Κιμ Καρντάσιαν και ζητά 100 εκατ. δολάρια αποζημίωση Facebook Twitter

Η μήνυση περί παραβίασης του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Harooni αναφέρει ότι τα κέρδη της Snaplight έχουν υποστεί πλήγμα εξαιτίας της LuMee και της Kardashian.


Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η Kardashian λαμβάνει ποσοστό επί των κερδών της LuMee στην οποία έχει μεγάλο μερίδιο.


Σε μια δήλωση, ο ιδρυτής της Snaplight, Bardia Rahim, δήλωσε ότι η LuMee προκάλεσε αμφιβολίες για την τεχνολογική και επιχειρηματική ακεραιότητά της δικής του εταιρίας με το να βγάλει παραπλήσιο προϊόν.


Ένας εκπρόσωπος της Kardashian δήλωσε: «Η αγωγή για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από την Snaplight δεν έχει αξία και είναι απλώς μια άλλη απόπειρα προβολής. Η Kim δεν έκανε τίποτα λάθος», Η συνέχεια αναμένεται στα δικαστήρια, αλλά οι περισσότεροι εκτιμούν πως Κardashian θα βγει αλώβητη από την διαμάχη αυτή.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ