Μεγάλο άγαλμα του Μωάμεθ του Πορθητή θα στηθεί στην Κωνσταντινούπολη

Μεγάλο άγαλμα του Μωάμεθ του Πορθητή θα στηθεί στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
2

Τεράστιο άγαλμα του Μωάμεθ του Πορθητή σκοπεύει να στήσει στον Κεράτιο Κόλπο της Κωνσταντινούπολης, ο δήμαρχος της πόλης Καντίρ Τοπμπας, ο οποίος θεωρείται άνθρωπος του Ερντογάν.

Εγκαινιάζοντας διάφορα άλλα έργα στην περιοχή Κασίμπασά,  ο Τοπμπάς ανήγγειλε τα σχέδια του λέγοντας  «Θα στήσουμε ένα άγαλμα του Σουλτάνο Μωάμεθ του  Β’ πάνω σε άλογο. Εδώ οι τουρίστες που θα περπατάνε θα μπορούν να φωτογραφίζονται με το άγαλμα».

Μεγάλο άγαλμα του Μωάμεθ του Πορθητή θα στηθεί στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter

Πριν από μερικές ημέρες ο Πρωθυπουργός του Ερντογάν Μπιναλί  Γκιλντιρίμ είχε αναφερθεί και πάλι στον Πορθητή, θέλοντας να συγκρίνει το «ναι» στο δημοψήφισμα με την Άλωση της Πόλης.

« Όταν ο Μωάμεθ ο Πορθητής κατακτούσε την Κωνσταντινούπολη κάποιοι τότε του έλεγαν όχι. Αλλά αγνόησε αυτούς που ήθελαν το λήθαργο και το φόβο και άνοιξε μια νέα εποχή. Κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη», είχε πει.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM