ΦΩΤΙΕΣ

Αυτός ο τροχονόμος της Νιγηρίας ρυθμίζει την κίνηση με φιγούρες του Μάικλ Τζάκσον

Αυτός ο τροχονόμος της Νιγηρίας ρυθμίζει την κίνηση με φιγούρες του Μάικλ Τζάκσον Facebook Twitter
0

Ο τροχονόμος Umar Abubakar στη Νιγηρία έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «MJ Traffic», καθώς ρυθμίζει την κίνηση στους δρόμους μιμούμενος τις χορευτικές φιγούρες του Μάικλ Τζάκσον.

Στα αυτιά του έχει πάντα ακουστικά, για να ακούει τα τραγούδια του «βασιλιά της ποπ», και όπως λέει ο ίδιος, τα αγαπημένα του είναι το «Billy Jean» και το «Dangerous». Στόχος του Umar, είναι να διασκεδάσει ο κόσμος και να ξεχάσει τα προβλήματα και την κρίση, όπως αναφέρει.


Σημειώνεται πως ο «MJ Traffic» εργάζεται στη Μαϊντουγκούρι, την πόλη που έχει πληγεί χειρότερα από κάθε άλλη στη Νιγηρία από τις επιθέσεις της τζιχαντιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.

«Ο κόσμος με ξέρει πολύ καλά», λέει ο Umar στο BBC, προσθέτοντας ότι «η Μπόκο Χαράμ είναι ικανοποιημένη» με τη δουλειά του, καθώς όλοι γνωρίζονται και έχουν μεγαλώσει στην ίδια περιοχή. «Καθήκον μου είναι να αλλάξω πολλά πράγματα στην πόλη μου, και αν το κάνω θα είμαι ευτυχισμένος», προσθέτει.



Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Διεθνή / Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Το έργο κόστισε 4 εκατ. δολάρια και περιελάμβανε την ίδρυση του GHF - Η εταιρεία κολοσσός αποκήρυξε την εμπλοκή της, μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν οι θάνατοι εκατοντάδων Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM