H AEGEAN ακυρώνει πτήσεις προς και από Βερολίνο τη Δευτέρα

H AEGEAN ακυρώνει πτήσεις προς και από Βερολίνο τη Δευτέρα Facebook Twitter
0


Σε ακύρωση των αυριανών της πτήσεων προς και από το Βερολίνο προχωρά η Aegean λόγω της νέας απεργίας που εξήγγειλε το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου Tegel του Βερολίνου από τις 04:00 της Δευτέρας 13 Μαρτίου έως τις 05:00 της 14ης Μαρτίου 2017.


Συγκεκριμένα, η AEGEAN αναγκάζεται να ακυρώσει 2 σκέλη πτήσεων: A3 852 Αθήνα - Βερολίνο (Tegel), αναχώρηση από Αθήνα 08:30 και A3 853 Βερολίνο (Tegel) - Αθήνα, αναχώρηση από Βερολίνο 11:15.


Η AEGEAN, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προσπαθεί να επικοινωνήσει με όλους τους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων. Παράλληλα η εταιρεία προγραμματίζει την Τρίτη, 14 Μαρτίου να εκτελέσει έκτακτη πτήση προς και από το Βερολίνο με μεγαλύτερης χωρητικότητας αεροσκάφη, για την διευκόλυνση των επιβατών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι επιβάτες όπως επισκέπτονται το site της AEGEAN www.aegeanair.com ή καλούν στα τηλέφωνα:801 11 20000(από σταθερό), 210 6261000(από κινητό).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM