ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

H Κάιλι Μινόγκ μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της και ανακοινώνει την επιστροφή της

H Κάιλι Μινόγκ μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της και ανακοινώνει την επιστροφή της Facebook Twitter
0

Τον περασμένο μήνα, εν μέσω φημών για ένα τρίτο πρόσωπο, η Kylie Minogue, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον 29χρονο Joshua Sasse, με τον οποίο ετοιμαζόταν να επισημοποιήσει τη σχέση της με γάμο. Σημειώνεται πως οι φήμες για το χωρισμό ήθελαν το τρίτο πρόσωπο να σχετίζεται με τον Sasse.

H τραγουδίστρια απέφυγε για λίγο καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις και δεν έκανε καμιά περαιτέρω δήλωση. Σήμερα όμως έσπασε τη σιωπή της για τον πολύκροτο χωρισμό και δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Δεν έχει μετανιώσει»  για το φινάλε της σχέσης της.

Σε μια συνέντευξη με την «The Sydney Morning Herald» η πριγκίπισσα της ποπ ομολόγησε ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αλλά δήλωσε ευγνώμων για την υποστήριξη που έδειξαν οι φανς της.

Η Kylie δήλωσε πως πλέον αισθάνεται καλά και πως ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον. Παράλληλα ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την επιστροφή της με ένα νέο δίσκο τον οποίο έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει.

«Νιώθω υπέροχα στην πραγματικότητα. Δεν ήτα η ευκολότερη περίοδος, αλλά ότι είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση και δεν έχω μετανιώσει για κάτι», είπε και πρόσθεσε πως ο χωρισμός της μετά από δυο χρόνια ήταν απλά μέρος των κακών και καλών στιγμών της ζωής.

Μιλώντας για το αν θα είχε κάνει κάτι διαφορετικό, είπε: «Μακάρι να είχα εμπιστευθεί το ένστικτό μου σε ορισμένες περιπτώσεις που δεν το έκανα και θα ήθελα να είχα ακούσει τις καλύτερες συμβουλή, όταν πάλι δεν το έκανα».

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM