H Κάιλι Μινόγκ μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της και ανακοινώνει την επιστροφή της

H Κάιλι Μινόγκ μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της και ανακοινώνει την επιστροφή της Facebook Twitter
0

Τον περασμένο μήνα, εν μέσω φημών για ένα τρίτο πρόσωπο, η Kylie Minogue, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον 29χρονο Joshua Sasse, με τον οποίο ετοιμαζόταν να επισημοποιήσει τη σχέση της με γάμο. Σημειώνεται πως οι φήμες για το χωρισμό ήθελαν το τρίτο πρόσωπο να σχετίζεται με τον Sasse.

H τραγουδίστρια απέφυγε για λίγο καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις και δεν έκανε καμιά περαιτέρω δήλωση. Σήμερα όμως έσπασε τη σιωπή της για τον πολύκροτο χωρισμό και δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Δεν έχει μετανιώσει»  για το φινάλε της σχέσης της.

Σε μια συνέντευξη με την «The Sydney Morning Herald» η πριγκίπισσα της ποπ ομολόγησε ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αλλά δήλωσε ευγνώμων για την υποστήριξη που έδειξαν οι φανς της.

Η Kylie δήλωσε πως πλέον αισθάνεται καλά και πως ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον. Παράλληλα ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την επιστροφή της με ένα νέο δίσκο τον οποίο έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει.

«Νιώθω υπέροχα στην πραγματικότητα. Δεν ήτα η ευκολότερη περίοδος, αλλά ότι είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση και δεν έχω μετανιώσει για κάτι», είπε και πρόσθεσε πως ο χωρισμός της μετά από δυο χρόνια ήταν απλά μέρος των κακών και καλών στιγμών της ζωής.

Μιλώντας για το αν θα είχε κάνει κάτι διαφορετικό, είπε: «Μακάρι να είχα εμπιστευθεί το ένστικτό μου σε ορισμένες περιπτώσεις που δεν το έκανα και θα ήθελα να είχα ακούσει τις καλύτερες συμβουλή, όταν πάλι δεν το έκανα».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίσως ανακαλύψαμε τη γενέτειρα της γιαγιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βόρεια Μακεδονία, λένε αρχαιολόγοι

Πολιτισμός / Ίσως ανακαλύψαμε τη γενέτειρα της γιαγιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βόρεια Μακεδονία, λένε αρχαιολόγοι

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια της αρχαίας πόλης Λύγκου στη Βόρεια Μακεδονία, πιθανής γενέτειρας της Ευρυδίκης Α', μητέρας του Φιλίππου Β' και γιαγιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM
Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James»

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM