ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O Τσίπρας και άλλοι έξι πολιτικοί στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα

O Τσίπρας και άλλοι έξι πολιτικοί στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα Facebook Twitter
0

«Πρόχειρα χαρτιά» με ονόματα πολιτικών, και πρώτο-πρώτο αυτό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα όπου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη η Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναφέρονταν και τα ονόματα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, στις σημειώσεις αναφέρονταν επίσης τα ονόματα των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς και του πρώην υπουργού Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Σήμερα το πρωί, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας τηλεφώνησε και ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά για τα ευρήματα που τους αφορούσαν. 

Πάντως, κυβερνητικές πηγές μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφεραν ότι «η Ελληνική Αστυνομία δεν αξιολογεί ως σημαντικά ευρήματα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ενδείξεις στοχοποίησης», τα σημειώματα με ονόματα του Αλέξη Τσίπρα, του Κυριάκου Μητσοτάκη, επίσης πρώην πρωθυπουργών, αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Ρούπα.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM
Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM