Η Kesha για πρώτη φορά μίλησε στο κοινό για την πάλη της με την κατάθλιψη και τις διατροφικές διαταραχές

Η Kesha για πρώτη φορά μίλησε στο κοινό για την πάλη της με την κατάθλιψη και τις διατροφικές διαταραχές Facebook Twitter
0

Για την πάλη της με τις κρίσεις πανικού, τις αγχώδεις διαταραχές και τις διαταραχές όρεξης μίλησε για πρώτη φορά η νεαρή τραγουδίστρια Kesha και κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Billboard Women. Πριν από αρκετούς μήνες, η τραγουδίστρια είχε μηνύσει τον παραγωγό της Dr. Luke κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση και ψυχολογική βία, εξέλιξη που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην καριέρα της, ενώ οδήγησε στην ψυχολογική της κατάρρευση.

Ωστόσο, χθες και μάλιστα δημοσίως βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά και μάλιστα ενώπιον κοινού για τα όσα έζησε και παραλίγο να την οδηγήσουν στην αυτοκτονία. 

«Δεν νιώθω καν ότι ήρθα για να πάρω ένα βραβείο, δεν αισθάνομαι καν ότι το αξίζω. Αλλά ήξερα ότι πρέπει να αναγκάσω τον εαυτό μου να σηκωθεί από το κρεβάτι και να είναι εδώ απόψε για να ευχαριστήσει τον κόσμο. Εσάς που μου δίνετε αυτό το βραβείο», είπε η 29χρονη καταφέρνοντας να συγκινήσει το κοινό. 

«Ξέρω ότι δεν είμαι μόνη. Ξέρω ότι αυτές είναι μάχες που δίνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε καθημερινή βάση σε όλον τον κόσμο. Η ειρωνεία βρίσκεται στο ότι όσο πιο πολύ αρρώσταινα, τόσο γύρω μου μου έλεγαν πόσο καλύτερα δείχνω και εκεί ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Μέχρι που αποφάσισα να αναζητήσω λύση. Βρίσκοντας το θάρρος να βρω μπροστά και να μιλήσω για τη δική μου περίπτωση, ήξερα ότι θα βοηθήσω κάποιον που περνά ακριβώς τα ίδια. Ξέρω ότι είναι τρομακτικό, αλλά αν κάνεις τα πρώτα βήματα για να ζητήσεις βοήθεια, όλο αυτό μπορεί να αλλάξει».

Απευθυνόμενη σε κοινό που την καταχειροκρότησε για τη γενναιότητα της, η Kesha κατέληξε, αναφερόμενη εμμέσως στην περιπέτεια της με τον γνωστό μουσικό παραγωγό: «Πολλές φορές, το ταξίδι μας στη ζωή κρύβει αναπάντεχες στροφές, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά της ζωής. Σηκωθείτε πάνω και μην αφήσετε κανέναν να σας κλέψει την ευτυχία. Την αξίζετε. Σας ευχαριστώ που σήμερα μου θυμίσατε ότι την αξίζω κι εγώ».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM
«La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Πολιτισμός / «La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Ο πίνακας «La Magie Noire» του Ρενέ Μαγκρίτ, που παρέμεινε σε ιδιωτική συλλογή για 90 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία στη Sotheby’s - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το έργο και τη γυναίκα που έσωσε 163 παιδιά από τους ναζί
LIFO NEWSROOM
Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Σκαλισμένος βαθιά μέσα στον βράχο, ο τάφος του Αμενχοτέπ Γ΄ δεσπόζει ξανά μετά από 20 χρόνια, στη δυτική όχθη του Νείλου - Τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του
LIFO NEWSROOM