Λαμία: Προσαγωγές μαθητών για τις καταλήψεις

Λαμία: Προσαγωγές μαθητών για τις καταλήψεις Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
1

 Έληξε η κατάληψη σε δύο σχολικά συγκροτήματα της Φθιώτιδας, με παρέμβαση εισαγγελέα. Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, κύκλωσαν το σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 5ο και το 6ο Λύκειο Λαμίας, προσήγαγαν 10 μαθητές και έναν γονιό που βρισκόταν, τους οποίους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, για το Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, όπου προσήγαγαν τέσσερις μαθητές.

 Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ταυτοποίηση των προσαχθέντων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία να συνταχτούν δικογραφίες. Έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν γονείς των μαθητών και περίμεναν τις εξελίξεις. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, με παρέμβαση εισαγγελέα, έληξε η κατάληψη στο πρώτο ΕΠΑΛ της Λαμίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο Πύλου: Την ποινική δίωξη του αρχηγού του Λιμενικού ζητάει η Εισαγγελία

Ελλάδα / Ναυάγιο Πύλου: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του νυν αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ανώτερων στελεχών της ηγεσίας του

Η ποινική δίωξη αφορά σε κακούργημα και αδικήματα, όπως η έκθεση κατά συρροή από παράλειψη με νομική υποχρέωση διάσωσης και κατάστασης προσώπων αβοήθητων
LIFO NEWSROOM
Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM