Τουρκικά μαχητικά σκότωσαν εως 200 Κούρδους μαχητές στη Συρία

Τουρκικά μαχητικά σκότωσαν εως 200 Κούρδους μαχητές στη Συρία Facebook Twitter
0

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 26 αεροπορικές επιδρομές κατά 18 στόχων των Κούρδων μαχητών (YPG) που δραστηριοποιούνται στα βόρεια της Συρίας, σκοτώνοντας 160-200 από αυτούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού στρατού.

 

Οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, πλήττοντας περιοχές που πρόσφατα είχαν ανακαταλάβει οι Κούρδοι. Οι βόμβες έπληξαν εννέα κτίρια, ένα θωρακισμένο όχημα, αλλά κι άλλα οχήματα γενικής χρήσης που ανήκαν στους Κούρδους.

 

Η Τουρκία που υποστηρίζει την απομάκρυνση του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, ενεργοποιήθηκε στρατιωτικά στη συριακή πολεμική διαμάχη από τον Αύγουστο, παρέχοντας χερσαία και αεροπορική υποστήριξη στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), προκειμένου το Ισλαμικό Κράτος να εκδιωχθεί από τις περιοχές γύρω από τη νότια συνοριακή γραμμή της, με τη Συρία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM