Η Πίππα Λι έχει τα πάντα. Είναι σύζυγος ενός λαμπρού εκδότη, μητέρα επιτυχημένων διδύμων, αξιαγάπητη στον κύκλο των φίλων της. Δεν είναι η ζωή που φανταζόταν ότι θα έκανε όταν ήταν δεκαεπτά, αλλά, πάλι, ποιος θα μπορούσε να μαντέψει αυτή την τρομακτική μεταμόρφωση – από μια καθημερινότητα όπου σημασία είχε μόνο να πειραματίζεται κανείς με το σεξ και τα ναρκωτικά, σε μια άλλη που κυριαρχείται από θορυβώδεις μηχανές κουρέματος γρασιδιού και πληκτικές συνευρέσεις σε καφέ των προαστίων. Αρκεί όμως αυτή η τέλεια ζωή; Έρχεται μια στιγμή που η Πίππα βλέπει τη ζωή της σαν ένας υπνοβάτης. Όταν ο σύζυγός της, τριάντα χρόνια μεγαλύτερός της, σχεδιάζει τη συνταξιοδότησή του, η Πίππα ανακαλύπτει ξαφνικά πως ο παλιός της εαυτός είναι έτοιμος να επαναστατήσει, ανατρέποντας τα πάντα.
Μια νεαρή, φιλόδοξη προξενήτρα της Νέας Υόρκης, που ο κόσμος χρυσοπληρώνει για τις υπηρεσίες της, βρίσκεται ξαφνικά η ίδια σε δίλημμα ανάμεσα στον «τέλειο» σύντροφο και στον όχι και τόσο ιδανικό πρώην της.
Δυο τσακωμένες αδερφές τα βρίσκουν για να αντιτεθούν στον ισλαμικό νόμο, σύμφωνα με τον οποίο ο αδερφός τους δικαιούται διπλάσιο μερίδιο από την πατρική κληρονομιά.
Ο εβδομηντάρης Αντουάν Τουσάντ, ζωντανός θρύλος της γαλλικής μουσικής σκηνής, πιστεύει πως η αυλαία της ζωής του έχει πέσει οριστικά, ύστερα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Αποφασισμένος να αποσυρθεί διακριτικά, επιβιβάζεται σε ένα τρένο με προορισμό τη Γενεύη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα γνωρίσει τη Βικτουάρ, μια εκκεντρική και γεμάτη ζωντάνια θαυμάστρια.
Πρωταγωνιστούν: Άλισον Μπρι, Ντέιβ Φράνκο, Μία Μόρισεϊ
Η μετακόμιση ενός ζευγαριού στην εξοχή προκαλεί ένα μεταφυσικό συμβάν που αλλάζει ριζικά τη σχέση, την ύπαρξη, αλλά και την σωματική μορφή του ζευγαριού.
Ένα ζευγάρι συναντιέται μετά από έναν χρόνο χωρισμού για να οριστικοποιήσει το διαζύγιό του και να διαπραγματευτεί το μέλλον των δύο παιδιών του. Εκείνη μοιάζει σίγουρη για την απόφασή της, ενώ εκείνος φαίνεται να μην έχει δεχθεί ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει.
Aναγκασμένοι να ισορροπήσουν ανάμεσα στους ρόλους τους ως ήρωες και στη δύναμη του οικογενειακού τους δεσμού, oι 4 Φανταστικοί πρέπει να υπερασπιστούν τη Γη από έναν αχόρταγο διαστημικό θεό που ονομάζεται Γκαλάκτους και τον αινιγματικό του αγγελιοφόρο, Σίλβερ Σέρφερ.
Οι προσπάθειες ενός ξοφλημένου και αλκοολικού δικηγόρου να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους ανθρώπους που ευθύνονται για την ιατρική κακομεταχείριση μιας γυναίκας μετατρέπονται σε μια μοναχική και επίμονη σταυροφορία ηθικής και προσωπικής εξιλέωσης.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0