Νεμέα: Γονείς έδεσαν και άφησαν μόνο στο σπίτι τρίχρονο αγόρι

Νεμέα: Γονείς έδεσαν και άφησαν μόνο στο σπίτι τρίχρονο αγόρι Facebook Twitter
0

Δεμένο βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα στο σπίτι του στη Νεμέα ένα τρίχρονο αγόρι στη Νεμέα όπως μεταδίδει το korinthos.tv

Οι δύο αξιωματικοί της Νεμέας έσπευσαν στο σημείο μετά από καταγγελία περίοικων που ανέφεραν πως άκουγαν παιδικό κλάμα στο σπίτι και μόλις μπήκανε μέσα πάγωσαν με το θέαμα που αντίκρισαν. Το παιδί που βρέθηκε καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το ιατρικό προσωπικό εντόπισε κατά τη νοσηλεία του σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο το το κορμί του και οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο σπίτι προς αναζήτηση των γονέων οι οποίοι εμφανίστηκαν μετά από πολλές ώρες με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Οι γονείς οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψαν ότι έδεσαν το παιδάκι , επειδή ήταν άτακτο για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.

Ενημερώθηκε η κ.Εισαγγελέας Κορίνθου η οποία έδωσε εντολή τα παιδιά να φιλοξενηθούν στο "Χαμόγελο του παιδιού".

Οι γονείς, Βουλγάρικης καταγωγής, συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM