ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O Mπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μετακόμισαν στο Λονδίνο

O Mπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μετακόμισαν στο Λονδίνο Facebook Twitter
1

Στην Μεγάλη Βρετανία έχει εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα η οικογένεια των «Μπραντζελίνα». Το διάσημο ζευγάρι και τα έξι τους παιδιά έχουν νοικιάσει ένα πολυτελές σπίτι στο Σάρρεϋ, καθώς ο Μπραντ γυρίζει τη νέα του ταινία.


Χθες ο 52χρονος ηθοποιός βρέθηκε μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ στην περιοχή του Χάμπστιντ για να γυρίσουν μερικές σκηνές από την ταινία όπου το κινηματογραφικό ζευγάρι κάνει πικ νικ μαζί με την κόρη τους.

Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ πρωταγωνιστούν στην ταινία «Five Seconds of Silence», ένα ρομαντικό δράμα που διαδραματίζεται την περίοδο του Β? Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Μπραντ υποδύεται έναν πράκτορα της συμμαχικής αντικατασκοπείας που είναι παντρεμένος με μία Γαλλίδα πράκτορα που την υποδύεται η Μαριόν και η οποία ίσως δουλεύει για τους Γερμανούς. Η δυο τους γνωρίστηκαν σε μία αποστολή και έχουν αποκτήσει και μία κόρη.

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια