Ινδία: Διέσυραν χριστιανό υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να προσηλυτίσει κόσμο

Ινδία: Διέσυραν χριστιανό υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να προσηλυτίσει κόσμο Facebook Twitter
1

Μέλη της ινδουιστικής οργάνωσης  Bajrang Dal απήγαγαν και διέσυραν έναν χριστιανό στο ινδικό κρατίδιο Uttar Pradesh  και αφού του ξύρισαν τα μαλλιά και τα φρύδια του, τον διέσυραν μέσα στην πόλη.

Το πλήθος κατηγόρησε τον Awdhesh Kumar Savita ότι προσπαθούσε να προσηλυτίσει  Ινδουιστές με το πρόσχημα της φοίτησης σε μια θρησκευτική ομάδα  που καταναλώνει βοδινό κρέας.

Το θύμα της επίθεσης επίθεσης τελικά διασώθηκε από την τοπική αστυνομία που έφτασε στο σημείο. Σε δήλωσή του ο αστυνομικός διευθυντής είπε  ότι πέντε δράστες συνελήφθησαν, μαζί με έναν κουρέα ο οποίος είχε προσληφθεί για να ξυρίσει το κεφάλι του Awadhesh.

Το θύμα αρνήθηκε ότι προσπάθησε να πείσει κόσμο να ασπαστεί το Χριστιανισμό και κατέθεσε καταγγελία εναντίον 25 ατόμων και 200 αγνώστων που παρακολουθούσαν το μαρτύριο του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM