Ο Matthias Mueller θα είναι τελικά ο νέος CEO της VW

Ο Matthias Mueller θα είναι τελικά ο νέος CEO της VW Facebook Twitter
0

Ο Ματίας Μίλερ αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Volkswagen, με άμεση ισχύ, όπως ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.


Ο Μίλερ ανέφερε ότι η βασική του προτεραιότητα θα είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στον όμιλο VW.


Ο Μίλερ, ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της Porsche, διαδέχεται στην ηγεσία της μεγαλύτερης κατασκευάστριας οχημάτων στην Ευρώπη τον Μάρτιν Βίντερκορν, που παραιτήθηκε εξαιτίας του σκανδάλου της χειραγώγησης των ελέγχων των εκπομπών ρύπων των κινητήρων ντίζελ εκατομμυρίων οχημάτων της Φολκσβάγκεν, χάρη σε ένα ειδικό λογισμικό η ύπαρξη του οποίου αποκαλύφθηκε αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.


Το ΔΣ της Φολκσβάγκεν χαρακτήρισε «ηθική και πολιτική καταστροφή» για τον όμιλο το σκάνδαλο αυτό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έγραφε στα emails του με τον Επστάιν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έστελνε στα emails του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας νέα emails που φέρεται να έστειλε στον Τζέφρι Έπσταϊν και τη Γκίσλεϊν Μάξγουελ, όταν ενημερώθηκε ότι μια βρετανική εφημερίδα επρόκειτο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τους τρεις τους
LIFO NEWSROOM