Ισχυρός μετασεισμός 5,4 Ρίχτερ στην Κρήτη

Ισχυρός μετασεισμός 5,4 Ρίχτερ στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στην περιοχή της Κρήτης τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 05:05. Πρόκειται για μετασεισμό της ισχυρής σεισμικής δόνησης μεγέθους 6,1 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 21:08 το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ Κρήτης και Καρπάθου.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 104 χιλιόμετρα Ανατολικά του Αγίου Νικολάου ενώ το εστιακό βάθος αναφέρεται στα 20 χιλιόμετρα. Ο μετασεισμός αυτός ήταν ο μεγαλύτερος από την έντονη ολονύκτια μετασεισμική δραστηριότητα που σημειώθηκε στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού ήταν 39 χιλιόμετρα νότια της Κάσου, και το εστιακό του βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Για ποιο λόγο πληρώνεστε από τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι από τη ΝΔ

Ελλάδα / Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Θεωρείτε ασήμαντη την πρωτοβουλία 1,5 εκατ. πολιτών και δεν την αναφέρατε;

«Με ποια λογική κρίθηκε ότι το θέμα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες;» ρωτά η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023» και σημειώνει ότι τα στελέχη της ΕΡΤ πληρώνονται από τους φορολογούμενους και όχι από τα ταμεία της ΝΔ
NEWSROOM