Απέτυχε η προσπάθεια μετεπιβίβασης των επιβατών του Norman Atlantic

Απέτυχε η προσπάθεια μετεπιβίβασης των επιβατών του Norman Atlantic Facebook Twitter
0

Από τον καιρό εμποδίστηκε η επιχείρηση μαζικής μετεπιβίβασης των επιβαινόντων στο Norman Atlantic σε ιταλικό πολεμικό πλοίο και η επιχείρηση συνεχίζεται από αέρος, από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με το ΜΕΓΚΑ στο πλοίο πρόλαβαν να επιβιβαστούν μόνο 20 άτομα. Σημειώνεται ότι από τους 478 συνολικά ανθρώπους που βρίσκονταν στο οχηματαγωγό, έχουν ήδη διασωθεί 221 άτομα σύμφωνα με το ιταλικό πολεμικό ναυτικό.

Στην περιοχή έσπευσε και δεύτερο ελληνικό Super Puma αλλά και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού από την Κέρκυρα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Νίκο Λαγκαδιανό το ελληνικό Super Puma παρέλαβε επτά άτομα από το πλοίο, μεταξύ τους τρεις Έλληνες, τους οποίους και μεταφέρει στο Λέτσε.

Από την ιταλική πλευρά έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, από την ελληνική πλευρά η επίσημη ενημέρωση πάντως είναι ότι  η φωτιά να είναι «υπό έλεγχο».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM