Αυστριακός ερπετολόγος για τον «Σήφη»

Αυστριακός ερπετολόγος για τον «Σήφη» Facebook Twitter
0

Κανένα αποτέλεσμα δεν είχαν ως τώρα οι προσπάθειες αιχμαλωσίας του κροκόδειλου στο φράγμα Ποταμών του Ρεθύμνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, αν μέχρι την Πέμπτη δεν πιαστεί ο «Σήφης» τότε θα αναλάβει δράση ο αυστριακός ερπετολόγος Έρβιν Μόζερ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο φράγμα και θα επιχειρήσει να τον πιάσει υπνωτίζοντας τον.

Εν τω μεταξύ οι ερπετολόγοι δηλώνουν σχεδόν βέβαιοι πλέον ότι οι κροκόδειλοι είναι δύο. Ένας αρσενικός και ένας μικρότερος θηλυκός.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM