Στην Ιορδανία ο Παπανδρέου

Στην Ιορδανία ο Παπανδρέου Facebook Twitter
0

Την Ιορδανία επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο Γιώργος Παπανδρέου ως; Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς  στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Διεθνούς για την ενίσχυση της σταθερότητας στη Μέση Ανατολή και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές συνέπειες του πολέμου στη Συρία.

Η Ιορδανία έχει υποδεχτεί ως τώρα  1.200.000 πρόσφυγες και εκτοπισμένους, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, θα συναντηθεί μεταξύ άλλων και με τον βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα ΙΙ, ενώ θα επισκεφτεί και καταυλισμούς προσφύγων, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ ΡΩΣΙΑ ΚΡΗΤΗ

Explainer / «Πολύ δύσκολο το σήμα να έρθει από την Ουκρανία χωρίς δορυφόρους»: Πώς έγινε το χτύπημα στο πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης

«Αν ήμουν Αμερικανίδα, θα είχα ανησυχήσει» δηλώνει στη LiFO η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος του Κέντρου Ερευνών για το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, Μαρία Γαβουνέλη
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ