Και άλλη αιματηρή επίθεση στη Νιγηρία

Και άλλη αιματηρή επίθεση στη Νιγηρία Facebook Twitter
0

Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε χθες το βράδυ στην πόλη Κάνο της Νιγηρίας, η οποία στοίχισε τη ζωή σε δέκα ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο βομβιστής.

Η επίθεση σημειώθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης στην περιοχή Σάμπον Γκάρι, όπου ζουν κυρίως χριστιανοί.

Αν και κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση ως τώρα, οι νιγηριανές Αρχές εικάζουν ότι υπεύθυνη είναι η διαβόητη ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

Η επίθεση έλαβε χώρα μία ημέρα αφότου πέντε αφρικανικά κράτη και Δυτικές δυνάμεις συμφώνησαν σε κοινό σχέδιο για την καταπολέμηση της Μπόμο Χαράμ στην Αφρική.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM