Φορολογούν και τους άνεργους των επιδοτούμενων

Φορολογούν και τους άνεργους των επιδοτούμενων Facebook Twitter
1

Φόρο που μπορεί να φτάσει και τα 1.200 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι άνεργοι που συμμετείχαν σε προγράμματα κατάρτισης όπως π.χ. των voucher και έπαιρναν αποζημίωση μέχρι 500 ευρώ το μήνα. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που εργάστηκαν σε προγράμματα της ΕΛΣΤΑΤ με μηνιαία αμοιβή 300 ευρώ.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, στο  Ε1 οι παραπάνω αμοιβές από επιδοτούμενα προγράμματα μπαίνουν στον κωδικό 507, κάτι που σημαίνει ότι θα φορολογηθούν ως εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις.

Έτσι ο άνεργος θα φορολογείται με ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης τα 3.000 ευρώ και με συντελεστή 26%. Αν διαθέτει και αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, τότε θα προσμετρηθεί και το τεκμήριο του αυτοκινήτου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
E ναι λογικό είναι, λες και δεν είναι αρκετά εξευτελιστικό να δουλεύεις για τόσο λίγα χρήματα, θα πρέπει να μαζεύεις για να πληρώνεις και φόρους. Δίκαιο το σύστημα φορολόγησης στην Ελλάδα πάντα.