Ο πρώην πυγμάχος Κλίτσκο υποψήφιος στην Ουκρανία

Ο πρώην πυγμάχος Κλίτσκο υποψήφιος στην Ουκρανία Facebook Twitter
2

 

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας και εκ των ηγετών της εξέγερσης της αντιπολίτευσης Βιτάλι Κλίτσκο, θα είναι υποψήφιος για γτην Προεδρία στις εκλογές της 25ης Μαίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος.

«Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πλήρως τις αρχές και τους κανόνες του παιχνιδιού στην Ουκρανία, θα πρέπει να αποκαταστήσουμε τη δικαιοσύνη», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο 42χρονος Βιτάλι Κλίτσκο, είναι αρχηγός του κόμματος Ουκρανική Δημοκρατική Συμμαχία για τη Μεταρρύθμιση (UDAR) και, όπως είχε γράψει το Spiegel πριν από τα γεγονότα στην Ουκρανία, είναι ο άνθρωπος στον οποίο είχε ποντάρει το Βερολίνο, προκειμένου να στρέψει και πάλι την Ουκρανία προς την Ε.Ε..

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Διεθνή / Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Το Ισραήλ έχει δώσει προθεσμία μίας εβδομάδας για να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαπολύσει χερσαία εισβολή στη Ράφα
NEWSROOM
Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Διεθνή / Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Πέμπτη το Κίεβο και επιβεβαίωσε στον πρόεδρο Ζελένσκι την αδιαμφισβήτητη στήριξη της χώρας του στην Ουκρανία - 3 δισ. λίρες η ετήσια στρατιωτική βοήθεια της Βρετανίας προς την Ουκρανία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια