Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του αρχιμανδρίτη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του αρχιμανδρίτη Facebook Twitter
1

Ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος Γεωργιανός συνελήφθησαν από την αστυνομία για τη δολοφονία του 54χρονου αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας. Ο αρχιμανδρίτης είχε βρεθεί νεκρός την Κυριακή, αφού πρώτα τον αναζήτησαν χωρικοί καθώς δεν έδωσε το παρόν στη λειτουργία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δυο δράστες, που ομολόγησαν την πράξη τους, πήγαν στο σπίτι του ιερωμένου τις βραδινές ώρες του Σαββάτου. Μετά από διαπληκτισμό τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με αντικείμενο και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα ρούχο, του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια