Μαυραγάνης: «Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ δεν χρωστούν στην εφορία»

Μαυραγάνης: «Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ δεν χρωστούν στην εφορία» Facebook Twitter
0

Με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή, ως απάντηση σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο υφ. Οικονομικών κ. Μαυραγάνης υποστήριζει ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν βεβαιωμένες οφειλές στην εφορία.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν να ενημερωθούν εάν έχει βάση δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο το κόμμα της ΝΔ δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές απέναντι στη ΔΕΗ και ότι ενώ εκδόθηκαν τέσσερις εντολές απενεργοποίησης του μετρητή ρεύματος του κτιρίου στη Λεωφόρο Συγγρού, αυτές δεν εκτελέστηκαν μέχρι τώρα.

«Μετά από έρευνα που διεξήχθη στα αρχεία της Διεύθυνσης Πολιτικής Εισπράξεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, δεν προκύπτουν βεβαιωμένες οφειλές στις ΔΟΥ για τα εν λόγω πολιτικά κόμματα» αναφέρει στο απαντητικό του έγγραφο ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Επίσης στη Βουλή διαβιβάστηκε έγγραφο της ΔΕΗ που όμως δεν απαντά στην ερώτηση, αν δηλαδή τα δυο κόμματα έχουν χρέη προς αυτή, επικαλούμενη σύμφωνα με πληροφορίες το απόρρητο των πελατών της.

Στη ερώτηση των βουλευτών αν έχουν γίνει κάποιες ρυθμίσεις από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για  χρέη προς τις ΔΟΥ και τη ΔΕΗ ο κ. Μαυραγάνης απαντά ότι οι ρυθμίσεις που αναφέρονται στην ερώτηση είναι αρμοδιότητας του συνερωτώμενου υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM