Σοβαρή, αλλά σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ

Σοβαρή, αλλά σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ Facebook Twitter
1

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, παραμένει σοβαρή αλλά είναι σταθερή, όπως δήλωσε σήμερα η Σαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του γερμανού πρωταθλητή της Formula 1.

«Η κατάσταση του Μίκαελ παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όποια πληροφορία αφορά την υγεία του Μίκαελ και δεν προέρχεται από τους θεράποντες γιατρούς του ή από τους εκπροσώπους του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αβάσιμη και ως απλή εικασία», αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Η Κεμ πρόσθεσε ότι η «κάμερα την οποία έφερε το κράνος (του Σουμάχερ) παραδόθηκε από την οικογένειά του στις αρχές» που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ ΡΩΣΙΑ ΚΡΗΤΗ

Explainer / «Πολύ δύσκολο το σήμα να έρθει από την Ουκρανία χωρίς δορυφόρους»: Πώς έγινε το χτύπημα στο πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης

«Αν ήμουν Αμερικανίδα, θα είχα ανησυχήσει» δηλώνει στη LiFO η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος του Κέντρου Ερευνών για το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, Μαρία Γαβουνέλη
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ
Γερμανία: 61χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τη σύζυγό του για χρόνια

Διεθνή / Γερμανία: 61χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τη σύζυγό του για χρόνια

Η υπόθεση θυμίζει τη δίκη του Ντομινίκ Πελικό στη Γαλλία, ο οποίος για πάνω από μια δεκαετία νάρκωνε τη σύζυγό του και την παρέδιδε σε δεκάδες άντρες που εντόπιζε σε διαδικτυακά chat rooms, βιντεοσκοπώντας στη συνέχεια τις πράξεις τους
THE LIFO TEAM
Γάζα: Συνομιλίες σήμερα στη Φλόριντα μεταξύ ΗΠΑ και μεσολαβητών - Τι προσμένει η Χαμάς

Διεθνή / Γάζα: Συνομιλίες σήμερα στη Φλόριντα μεταξύ ΗΠΑ και μεσολαβητών - Τι προσμένει η Χαμάς

Το Κατάρ και η Αίγυπτος, που ενεργούν ως μεσολαβητές αλλά και ως εγγυητές της κατάπαυσης πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, ζητούν να ξεκινήσει η επόμενη φάση του αμερικανικού σχεδίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Με έχει στεναχωρήσει πολύ όλο αυτό το τραγικό περιστατικό όπως και πολύ κόσμο.Αλλά δεν κρατιέμαι και θα το γράψω. Με όλο το σεβασμό προς τον Σουμάχερ και την οικογένεια του, ναι έχουμε καταλάβει το πόσο ρεαλιστές έως και κυνικοί είναι οι Γερμανοί και σε αρκετές περιπτώσεις μπράβο τους και πολύ καλά κάνουν. Όμως αυτή η Σαμπίνε Κεμ, η εκπρόσωπος του Σουμάχερ και της οικογένειας του αρχίζει να μου τη δίνει. Εντάξει, είπαμε ψυχραιμία και ρεαλισμός, όμως αυτή, άλλο λίγο και να τραβήξει την πρίζα...Αναρωτιέμαι αν είδη έχει συστήσει στην οικογένεια και γραφείο τελετών... Έλεος!