Σοβαρή, αλλά σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ

Σοβαρή, αλλά σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ Facebook Twitter
1

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, παραμένει σοβαρή αλλά είναι σταθερή, όπως δήλωσε σήμερα η Σαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του γερμανού πρωταθλητή της Formula 1.

«Η κατάσταση του Μίκαελ παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όποια πληροφορία αφορά την υγεία του Μίκαελ και δεν προέρχεται από τους θεράποντες γιατρούς του ή από τους εκπροσώπους του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αβάσιμη και ως απλή εικασία», αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Η Κεμ πρόσθεσε ότι η «κάμερα την οποία έφερε το κράνος (του Σουμάχερ) παραδόθηκε από την οικογένειά του στις αρχές» που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Με έχει στεναχωρήσει πολύ όλο αυτό το τραγικό περιστατικό όπως και πολύ κόσμο.Αλλά δεν κρατιέμαι και θα το γράψω. Με όλο το σεβασμό προς τον Σουμάχερ και την οικογένεια του, ναι έχουμε καταλάβει το πόσο ρεαλιστές έως και κυνικοί είναι οι Γερμανοί και σε αρκετές περιπτώσεις μπράβο τους και πολύ καλά κάνουν. Όμως αυτή η Σαμπίνε Κεμ, η εκπρόσωπος του Σουμάχερ και της οικογένειας του αρχίζει να μου τη δίνει. Εντάξει, είπαμε ψυχραιμία και ρεαλισμός, όμως αυτή, άλλο λίγο και να τραβήξει την πρίζα...Αναρωτιέμαι αν είδη έχει συστήσει στην οικογένεια και γραφείο τελετών... Έλεος!