Σοβαρός τραυματισμός του Σουμάχερ

Σοβαρός τραυματισμός του Σουμάχερ Facebook Twitter
9

UPDATE: Τις τελευταίες ώρες οι γιατροί δήλωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επειδεινωθεί.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Μεριμπέλ της Γαλλίας. Ο Σουμάχερ έπεσε με το κεφάλι πάνω σε βράχο μετά από άλμα. Γλίτωσε τα χειρότερα καθώς φορούσε ειδικό προστατευτικό κράνος.

Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Ferrari έκανε σκι μαζί με τον 14χρονο γιο του, στη γνωστή πίστα των γαλλικών Άλπεων. Μεταφέρθηκε άμεσα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Μουτιέρ, όπου διαπιστώθηκε πως δεν κινδυνεύει η ζωή του. Κατόπιν, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM