Tο πένθος δεν ταιριάζει στον Μπομπ Σφουγγαράκη

Tο πένθος δεν ταιριάζει στον Μπομπ Σφουγγαράκη Facebook Twitter
0

 

Tο πένθος δεν ταιριάζει στον Μπομπ Σφουγγαράκη Facebook Twitter

Δύο φιγούρες του Μπομπ Σφουγγαράκη, που είχαν τοποθετηθεί ως επιτύμβιες στήλες στον τάφο βετεράνου του πολέμου στο Ιράκ, αφαιρέθηκαν από υπαλλήλους νεκροταφείου στο Σινσινάτι.

Οι επιτύμβιες στήλες για την Kimberly Walker απομακρύνθηκαν από τους υπαλλήλους, καθώς η διεύθυνση του νεκροταφείου έκρινε ότι ήταν ακατάλληλες για τον ιστορικό χαρακτήρα του χώρου.

Πάντως η οικογένεια της νεκρής, που κάνει λόγο για «ασέβεια», λέει ότι είχε εξασφαλίσει την έγκριση της διεύθυνσης για να τοποθετήσει τις στήλες στον τάφο και ο καλλιτέχνης που τις σχεδίασε συνεργάστηκε στενά με τους υπαλλήλους.

Σε δήλωσή του στο WLWT-TV, ο πρόεδρος του «Spring Grove» Gary Freytag, είπε: «Το μνημείο δεν ταιριάζει με το πλαίσιο των κατευθυντήριων γραμμών του νεκροταφείου μας, δεν εγκρίθηκε από τη διοίκηση και δεν μπορεί να παραμείνει εδώ."

Στις δυο επιτύμβιες στήλες ο αγαπημένος χαρακτήρας κινούμενων σχεδίων είναι ντυμένος με στρατιωτική στολή.

Η βετεράνος του πολέμου Kimberly Walker, της οποίας αγαπημένος ήρωας ήταν ο Μπομπ Σφουγγαράκης, βρέθηκε νεκρή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου φέτος και για τη δολοφονία της συνελήφθη ο φίλος της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ισραηλινός υπουργός καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ - «Είναι υποστηρικτής της Χαμάς»

Τους τελευταίους μήνες ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας παράλληλα την ισλαμοφοβία της οποίας υπήρξε θύμα
LIFO NEWSROOM
Ζόραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ποιες είναι οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Ο Ζοχράν Μαμντάνι γράφει ιστορία στη Νέα Υόρκη, καθώς γίνεται ο πρώτος μουσουλμάνος και ο νεότερος δήμαρχός της, νικώντας τον πρώην κυβερνήτη της και φέρνοντας μια σαρωτική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό των Δημοκρατικών
LIFO NEWSROOM
ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΚΕΝΤΡΙΚ ΛΑΜΑΡ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Η στιγμή που χορεύει σε κλαμπ το «Not Like Us» του Λαμάρ λίγες ημέρες πριν εκλεγεί δήμαρχος Νέας Υόρκης

Η επικράτησή του αντανακλά τη δύναμη μιας νεανικής, προοδευτικής συμμαχίας και μια πολιτική βούληση που δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα, όπως το κόστος ζωής
LIFO NEWSROOM
Ποια είναι η Ράμα Ντουουάτζι, η σύζυγος του Ζόχραν Μαμντάνι και πιθανή νέα Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Ποια είναι η Ράμα Ντουουάτζι, η σύζυγος του Ζοχράν Μαμντάνι και πιθανή νέα Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης

Γνώρισε μέσω dating app τον Μαμντάνι και παντρεύτηκαν το 2024 - Σε αναρτήσεις της έχει εκφράσει αλληλεγγύη προς τους Παλαιστίνιους και έχει επικρίνει την αμερικανική εξωτερική πολιτική
LIFO NEWSROOM