Tο πένθος δεν ταιριάζει στον Μπομπ Σφουγγαράκη

Tο πένθος δεν ταιριάζει στον Μπομπ Σφουγγαράκη Facebook Twitter
0

 

Tο πένθος δεν ταιριάζει στον Μπομπ Σφουγγαράκη Facebook Twitter

Δύο φιγούρες του Μπομπ Σφουγγαράκη, που είχαν τοποθετηθεί ως επιτύμβιες στήλες στον τάφο βετεράνου του πολέμου στο Ιράκ, αφαιρέθηκαν από υπαλλήλους νεκροταφείου στο Σινσινάτι.

Οι επιτύμβιες στήλες για την Kimberly Walker απομακρύνθηκαν από τους υπαλλήλους, καθώς η διεύθυνση του νεκροταφείου έκρινε ότι ήταν ακατάλληλες για τον ιστορικό χαρακτήρα του χώρου.

Πάντως η οικογένεια της νεκρής, που κάνει λόγο για «ασέβεια», λέει ότι είχε εξασφαλίσει την έγκριση της διεύθυνσης για να τοποθετήσει τις στήλες στον τάφο και ο καλλιτέχνης που τις σχεδίασε συνεργάστηκε στενά με τους υπαλλήλους.

Σε δήλωσή του στο WLWT-TV, ο πρόεδρος του «Spring Grove» Gary Freytag, είπε: «Το μνημείο δεν ταιριάζει με το πλαίσιο των κατευθυντήριων γραμμών του νεκροταφείου μας, δεν εγκρίθηκε από τη διοίκηση και δεν μπορεί να παραμείνει εδώ."

Στις δυο επιτύμβιες στήλες ο αγαπημένος χαρακτήρας κινούμενων σχεδίων είναι ντυμένος με στρατιωτική στολή.

Η βετεράνος του πολέμου Kimberly Walker, της οποίας αγαπημένος ήρωας ήταν ο Μπομπ Σφουγγαράκης, βρέθηκε νεκρή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου φέτος και για τη δολοφονία της συνελήφθη ο φίλος της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM