Ο Will.i.am εναντίον του Pharell Williams

Ο Will.i.am εναντίον του Pharell Williams Facebook Twitter
2


Ο Will.i.am εναντίον του Pharell Williams Facebook Twitter


Σύμφωνα με το Billboard, νομικά έγγραφα που απέκτησε το Rolling Stone  περιγράφουν με λεπτομέρεια την ανησυχία του Will ότι το λογότυπο «i am OTHER» που χρησιμοποιεί ο Pharell μοιάζει υπερβολικά με το δικό του. Υποστηρίζει επίσης ότι του ανήκουν τα δικαιώματα και για τη φράση «Ι am».



Σύμφωνα με τα έγγραφα, η καταχώρηση του Pharell είναι πιθανό να «αραιώσει» το trademark Will.I.Am. O Pharell δήλωσε στο Roling Stone την απογοήτευσή του για την αγωγή. «Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να λύνει με συζήτηση τα προβλήματα και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις προσπάθησα να το κάνω. Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα ο Will και είμαι σίγουρος ότι τα αιτήματά του θα αποδειχτούν αστεία».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια