Εύοσμος: Εξιτήριο για τον 5χρονο που υπέστη ακρωτηριασμό σε νηπιαγωγείο

ΕΥΟΣΜΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Facebook Twitter
0

Στο σπίτι του επέστρεψε, όπως έκανε γνωστό η ΕΡΤ, ο 5χρονος, ο οποίος ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο όταν το χέρι του κλείστηκε σε πόρτα του νηπιαγωγείου στο οποίο φοιτά, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Παρασκευής (1/5), αφού η χειρουργική επέμβαση συγκόλλησης του δαχτύλου, στέφθηκε από επιτυχία.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Εύοσμος: Το χρονικό του τραυματισμού

Ως προς το χρονικό του ατυχήματος, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 30 Απριλίου στο 14ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου, την ώρα που ο 5χρονος έπαιζε με τους συμμαθητές του.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδί φέρεται να έβαλε το χέρι του στην κεντρική πόρτα του σχολείου, η οποία έκλεισε, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί η πρώτη φάλαγγα του δείκτη του χεριού του.

Όπως περιγράφουν οι ίδιες πληροφορίες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και το 5χρονο παιδί μεταφέρθηκε σε παιδοχειρουργική κλινική, όπου έγινε συρραφή του τραύματος.

Υπενθυμίζεται πως για το ίδιο συμβάν υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την πηγή της ρύπανσης

Η ερευνητική ομάδα AtmoHub του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χρησιμοποίησε μετεωρολογικά δεδομένα και μοντέλα προσομοίωσης για να αναλύσει την πορεία διασποράς της δυσοσμίας
THE LIFO TEAM
17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ελλάδα / 17 Νοέμβρη: Ποια μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παραμένουν στη φυλακή

Ο Σάββας Ξηρός θεωρείται ένα από τα κομβικά πρόσωπα στην πορεία εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, καθώς η έκρηξη βόμβας στα χέρια του αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ελλάδα / Χανιά: Πυκνή θαμνώδης βλάστηση και ξερά κλαδιά «έκρυβαν» τη σορό του 33χρονου για μήνες

Η σορός του 33χρονου γιατρού που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο του 2025 έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να μεταβούν εκεί οι γονείς του για την πλήρη επιβεβαίωση
THE LIFO TEAM