Η Κέιτ Μίντλετον οδήγησε μόνη της στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να παραθέσει δεξίωση

Κέιτ Μίντλετον: Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Getty Images
0

Στις 15 Ιανουαρίου, η Κέιτ Μίντλετον παρέθεσε δεξίωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να γιορτάσει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική ομάδα γυναικών ράγκμπι της Αγγλίας και, όπως φάνηκε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας οδήγησε η ίδια μέχρι εκεί.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε από θαυμαστές στην πλατφόρμα X δείχνει την 44χρονη πριγκίπισσα να βγαίνει από ένα μαύρο αυτοκίνητο από την πλευρά του οδηγού — που στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται δεξιά. Έκλεισε την πόρτα πίσω της, πήρε μια ομπρέλα από έναν βοηθό που την περίμενε και μαζί περπάτησαν προς το κάστρο, κάτω από τη βροχή.

Η άφιξή της χωρίς συνοδεία οδηγού προκάλεσε έκπληξη, καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνήθως μεταφέρονται σε επίσημες εκδηλώσεις με σοφέρ. Υπάρχει όμως μια απλή εξήγηση: το σπίτι της βρίσκεται πολύ κοντά, αναφέρει το δημοσίευμα του People. 

Η Κέιτ Μίντλετον και η οικογένειά της ζουν περίπου 5,5 χιλιόμετρα από το Κάστρο του Ουίνδσορ, στο Forest Lodge, μέσα στο Windsor Great Park. Η Κέιτ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και τα παιδιά τους — ο πρίγκιπας Τζορτζ (12 ετών), η πριγκίπισσα Σάρλοτ (10 ετών) και ο πρίγκιπας Λούις (7 ετών) — μετακόμισαν εκεί τον Οκτώβριο του 2025 από το Adelaide Cottage, επιλέγοντας έναν μεγαλύτερο χώρο.

Σύμφωνα με το People, το Forest Lodge θεωρείται το «σπίτι ζωής» της οικογένειας και σκοπεύουν να παραμείνουν εκεί ακόμη και όταν ο Γουίλιαμ γίνει κάποτε βασιλιάς.

Η δεξίωση για την εθνική ομάδα γυναικών ράγκμπι της Αγγλίας την Πέμπτη ήταν το πρώτο επίσημο καθήκον της Κέιτ για το 2026 στο οποίο εμφανίστηκε μόνη της.

Η πριγκίπισσα φόρεσε ένα κόκκινο κοστούμι του οίκου Alexander McQueen για τη γιορτινή περίσταση, σε μια επιλογή που ερμηνεύτηκε ως φόρος τιμής στο παρατσούκλι της ομάδας (σ.σ. Red Roses).

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM