Μαρίνα Σάττι: «Υπήρξε μία περίοδος πολυετούς δουλειάς και χρειάζεται λίγο απόσταση»

Μαρίνα Σάττι: «Υπήρξε μία περίοδος πολυετούς δουλειάς και χρειάζεται λίγο απόσταση» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Μαρίνα Σάττι / NDP
0

Στην απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική, μετά την περιοδεία της στις ΗΠΑ, αναφέρθηκε η Μαρίνα Σάττι σε πρόσφατες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν την τελευταία της εμφάνιση στις ΗΠΑ, με την οποία ολοκληρώνει τις συναυλίες της στο εξωτερικό, μίλησε στην κάμερα εκπομπής του ΑΝΤ1 ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά πως «έχουμε συναυλία τον Δεκέμβριο στην Αμερική, που είναι από το pop tour που κάναμε το καλοκαίρι. Ήταν υποψήφιο το Lola που ήταν στα VMΑS στην Αγγλία».

Στη συνέχεια ωστόσο των δηλώσεών της, αναφέρθηκε στην απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα και να πάρει λίγο χρόνο μετά από όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια, δηλαδή από τη συμμετοχή της στη Eurovision και μετά.

«Υπήρξε μία περίοδος πολυετούς δουλειάς και χρειάζεται λίγο απόσταση και σκέψη. Τη χρειαζόμουν λίγο αυτή την ξεκούραση, σε όλα τα κομμάτια. Δεν συνέβη κάτι, αλλά κάθε φορά που κάνεις κάτι, παίρνεις μια απόφαση να το κοιτάξεις από μακριά, να δεις ποιος είσαι. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Είναι το φυσιολογικό που κάνουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM