Ντόναλντ Τραμπ σε Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Είστε ωραίος με αυτό το κοστούμι»

Ντόναλντ Τραμπ σε Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Είστε ωραίος με αυτό το κουστούμι» Facebook Twitter
Φωτ. EPA
0

Πλήθος θετικών σχολίων απέσπασε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατά την άφιξή του στον Λευκό Οίκο για τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Εν όψει της συνάντησής του με τον Αμερικανό πρόεδρο, τις τελευταίες ώρες βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η ενδυματολογική επιλογή του Ουκρανού προέδρου, δηλαδή το κατά πόσο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επρόκειτο να εμφανιστεί με κοστούμι στον Λευκό Οίκο.

Το ζήτημα αυτό ήρθε ξανά στο προσκήνιο, στον απόηχο της συνάντησης των δύο ηγετών τον Φεβρουάριο, όπου ο Ουκρανός πρόεδρος είχε εμφανιστεί με στρατιωτική ενδυμασία, γεγονός που είχε ενοχλήσει φανερά τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ωστόσο σήμερα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφτασε στον Λευκό Οίκο φορώντας ένα μαύρο σακάκι, χωρίς γραβάτα, αποσπώντας θετικά σχόλια τόσο από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, όσο και από τους Αμερικανούς δημοσιογράφους.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως νωρίτερα σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του Axios, Ουκρανοί αξιωματούχοι ρωτήθηκαν για το αν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρόκειται να φορέσει κοστούμι κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Αφότου οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν χειραψία, ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να είπε στον Ουκρανό ομόλογό του «είστε ωραίος με αυτό το κουστούμι», ενώ στη συνέχεια ένας δημοσιογράφους του είπε χαρακτηριστικά «λατρεύω το κοστούμι».

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM