Μετρό - Γραμμή 2: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν προσωρινά στις 21:00, λόγω εργασιών

Μετρό - Γραμμή 2: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν προσωρινά στις 21:00, λόγω εργασιών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Από την Κυριακή 4 Μαΐου έως και την Πέμπτη 8 Μαΐου, οι σταθμοί Ελληνικό, Αργυρούπολη, Άλιμος και Ηλιούπολη της Γραμμής 2 του Μετρό θα παραμένουν κλειστοί καθημερινά από τις 21:00 και έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, το μετρό θα λειτουργεί κανονικά στο τμήμα Άγιος Δημήτριος - Ανθούπολη κατά τη διάρκεια των παραπάνω ημερών και ωρών, ωστόσο οι σταθμοί θα είναι κλειστοί , λόγω τεχνικών εργασιών που αφορούν στην εγκατάσταση υποδομής για το δίκτυο 5G.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θέτει σε κυκλοφορία την προσωρινή, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ12. Αφετηρία και τέρμα της γραμμής θα είναι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «Άγιος Δημήτριος», στο σημείο όπου ξεκινά και η λεωφορειακή γραμμή 109.

Επιβίβαση και αποβίβαση στον σταθμό «Ελληνικό» θα γίνεται από τη στάση «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ», στην κατεύθυνση προς Γλυφάδα.

 
 
 


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM