RuPaul’s Drag Race: Πέθανε η Jiggly Caliente σε ηλικία 44 ετών

RuPaul’s Drag Race: Πέθανε η Jiggly Caliente σε ηλικία 44 ετών Facebook Twitter
Jiggly Caliente / Φωτ: Instagram
0

Η Bianca Castro-Arabejo, γνωστή στη σκηνή ως Jiggly Caliente και αγαπημένη φιγούρα του RuPaul’s Drag Race, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της.

Η Caliente, που είχε ξεχωρίσει στην τέταρτη σεζόν του δημοφιλούς τηλεοπτικού show, είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού της την Πέμπτη, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειάς της στο Instagram, η drag performer άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής, «περιτριγυρισμένη από την αγάπη της οικογένειας και των στενών της φίλων».

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Bianca Castro-Arabejo, γνωστής σε όλο τον κόσμο ως Jiggly Caliente», ανέφερε η οικογένειά της, αποχαιρετώντας την ως μια προσωπικότητα που άφησε «κληρονομιά αγάπης, θάρρους και φωτός».

«Η Jiggly άγγιξε αμέτρητες ζωές μέσα από την τέχνη της, τον ακτιβισμό της και τις αυθεντικές σχέσεις που δημιούργησε με το κοινό της σε όλο τον κόσμο», προσθέτει η ανακοίνωση. «Η χαρά που πρόσφερε και ο χώρος που βοήθησε να δημιουργηθεί για τόσους ανθρώπους θα παραμείνουν ζωντανοί.»

Η Caliente, εκτός από τη συμμετοχή της στο Drag Race, είχε εμφανιστεί και στη δημοφιλή αμερικανική σειρά Pose, ενώ είχε αναλάβει τον ρόλο κριτή στην τηλεοπτική εκπομπή του Drag Race Philipines.

Συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού ανάρτησαν στα social media πολλές γνωστές drag queens.

Η Laganja Estranja, διαγωνιζόμενη στην έκτη σεζόν του RuPaul’s Drag Race, την περιέγραψε ως μια «ευγενική, γεμάτη φροντίδα ψυχή».

Η Baga Chipz από το Drag Race UK τη χαρακτήρισε «μία από τις πιο καλόκαρδες ψυχές που έχω γνωρίσει».

Η Cheryl The Queen έγραψε: «Θα σε αγαπάμε για πάντα, Jiggly.»

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή Τραμπ για τα στοιχεία της απασχόλησης – Απέλυσε την επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας

Διεθνή / Οργή Τραμπ για τα στοιχεία της απασχόλησης – Απέλυσε την επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τη διορισμένη από τον Μπάιντεν επικεφαλής «ανίκανη» και διέταξε την άμεση απομάκρυνσή της, μετά από δυσμενή έκθεση για την αγορά εργασίας.
LIFO NEWSROOM
Ο Χουάν Κάρλος ξεχρεώνει: Πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ σε φίλους και αριστοκράτες που τον «έσωσαν» από την εφορία

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος ξεχρεώνει: Πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ σε φίλους και αριστοκράτες που τον «έσωσαν» από την εφορία

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας επέστρεψε τα χρήματα που του είχαν δανείσει επιχειρηματίες και ευγενείς για να καλύψει μια τεράστια φορολογική οφειλή το 2021. Πώς τα κατάφερε από την εξορία στο Αμπού Ντάμπι
LIFO NEWSROOM
Θύελλα για συνέντευξη με «νεκρό» μέσω AI – Το άβαταρ θύματος ένοπλης επίθεσης προκάλεσε αντιδράσεις

Διεθνή / Θύελλα για συνέντευξη με «νεκρό» μέσω AI – Το άβαταρ θύματος ένοπλης επίθεσης προκάλεσε αντιδράσεις

Σφοδρές επικρίσεις κατά του πρώην δημοσιογράφου του CNN Τζιμ Ακόστα, που πήρε «συνέντευξη» από εικονική αναπαράσταση 17χρονου θύματος του μακελειού στο Πάρκλαντ. Η συνέντευξη χαρακτηρίστηκε «μακάβρια», «χειριστική» και «τερατώδης»
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Διεθνή / Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Το Στενό της Μεσίνας θεωρείται μία από τις πλέον σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, στοιχείο που αποτέλεσε καθοριστικό λόγο για την απόρριψη του έργου στο παρελθόν
LIFO NEWSROOM
«Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Διεθνή / «Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Σύμφωνα με την κατάθεση του 16χρονου ανιψιού του, ο 37χρονος παγίδευε τα θύματά του, τα σκότωνε, τεμάχιζε τα σώματά τους, τα έκαιγε και στη συνέχεια ξεφορτωνόταν τα υπολείμματα σε σακούλες σκουπιδιών
LIFO NEWSROOM
Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Διεθνή / Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Από το Λάτσιο μέχρι το Σαλέντο και την Τοσκάνη, οι παραθαλάσσιες περιοχές βιώνουν πτώση της τουριστικής κίνησης. Πού οφείλεται η κρίση και ποιοι επηρεάζονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM